top of page
  • Forfatters billedeToril Snerle Bækmark

NYT kreativt projekt

MOR


Jeg har siden Januar arbejdet på mit eget projekt. En billedfortælling over begrebet MOR.


Der findes uendeligt mange forventninger til hvad en mor er: omsorgsfuld, kærlig, nærer ubetinget kærlighed, er forstående, tilgivende. Men selv en mor har en skyggeside, hun kan hade, skælde ud, ignorere og give sit barn væk. Alt det vil jeg undersøge i en slags graphic novel eller jeg vil hellere kalde det en billedfortælling for voksne.


Jeg vil strukturere det efter eksempler på arketyper af mødre, lige fra moder jord til Medea der dræber sine egne børn. Dernæst en fysisk gennemgang af hvad der gør det muligt for os at blive mor. Til sidst strejfer jeg det politiske: Kvindekamp, #metoo, Ciskønnet og til og fravalg af moderrollen mm. Har ikke helt styr på det endnu, men glæder mig til at indføre jer i denne rejse167 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

MOR - Gammel

1 Comment


lise.baekmark
Sep 30, 2021

Det bliver spændende at følge, måske ender det i en bog📔

Like
bottom of page